Gecertificeerd HR2day partner

Effectiever, sneller en eenvoudiger, start vandaag

Gecertificeerd HR2day partner

Uw HR2day software is onze zorg

Vraag informatie op voor -

Please fill the required field.

Visie zonder actie is dagdromen, actie zonder visie een nachtmerrie

HR2day Consultancy

Voor advies over de functionele inrichting van uw HR2day software bent u bij ons aan het goede adres. Onze consultants kunnen u op alle vlakke ondersteunen en adviseren. Daarbij streven wij ernaar dat de organisatie snel zelfstandig en zo efficient mogelijk leert werken met alle mogelijkheden die HR2day u kan bieden.

HR- en Payroll Services

Zoekt u tijdelijk operationele ondersteuning op het gebied van HR- en Payroll? Een aantal van onze consultants heeft deze achtergrond en kan u helpen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

HR2day Functioneel Beheer

Voor de consultants van Pallas is het Functioneel Beheer van HR2day méér dan alleen het beheren van de applicatie of het oplossen van gebruikersvragen. Voor ons zit de grootste winst in het trainen en overdragen van informatie aan de interne gebruiker, het borgen van de kennis.

HR2day Trainingen

Door het volgen van onze praktische en pragmatische HR2day trainingen, haalt u zelf het maximale uit de software en bent u niet langer afhankelijk van een specialist.

Kijk voor meer informatie rechtsboven op de website bij "Trainingen HR2day"

Onze Methode

Visie zonder actie is dagdromen, actie zonder visie een nachtmerrie
Analyse en planning
In deze fase gaan we samen met de opdrachtgever onderzoek doen naar de haalbaarheid van het project, doen we een voorstel welke interne afdeling(en) en medewerkers bij het project betrokken moeten zijn en stellen we een realistische planning op.
In deze planning wordt uiteraard rekening gehouden met de beschikbare middelen, zowel financieel als de tijdelijk belasting voor de organisatie. Pallas Consultancy onderscheidt zich hier met name door de open houding en transparante werkwijze.

Vacatures

Image

Afspraak maken ? Wij zijn bereikbaar op :

Bel ons via

033 7601 751

Bezoekadres

Poststraat 9D
3881BM  Putten