Image
ALGEMENE VOORWAARDEN – HR2day TRAININGEN
  1. Inschrijving HR2day trainingen Voor inschrijving bij een opleiding bij Pallas Consultancy, is het noodzakelijk dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Daar geeft u tevens een akkoord voor de op de site vermelde prijs en bent u bevoegd om namens uw werkgever voor deze opleiding aan te melden. Wilt u als particulier inschrijven, neem dan even contact op via ons algemene telefoonnummer of emailadres. Afmelden voor een cursus kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang. Afmelden kan uitsluitend via info@pallasconsult.nl . Het sturen van een vervanger is kosteloos.
  2. Algemene cursusinformatie Het betreft een “full service” opleiding, waarbij voorzien is in alle benodigde apparatuur (dus u hoeft geen eigen device mee te nemen, er staat All-in one PC’s klaar), incl. verzorging van de lunch. Zonder tegenbericht vinden alle trainingen plaats op de vestiging van Pallas Consultancy in Putten. Pallas Consultancy behoudt zich het recht voor bij onvoldoende deelnemers of onvoorziene omstandigheden een training te cancelen. Voor cursisten zijn hier geen kosten aan verbonden en eventueel gedane betalingen worden binnen 48 uur teruggestort.
  3. Recht van eigendom Al het studiemateriaal is voor 100% eigendom van Pallas Consultancy. Het vermenigvuldigen, dan wel verspreiden is zonder toestemming dan ook niet toegestaan.
  4. Kosten en facturering De kosten worden per training op de website vermeld, zowel incl. als excl. BTW. Wilt u 5 of meer personen inschrijven voor dezelfde werkgever, vraag dan een offerte aan via info@pallasconsult.nl. Dat geldt ook voor inter company trainingen.
  5. De kosten voor een opleiding kunnen bij inschrijving direct worden voldaan via ideal of, na toestemming van Palllas Consultancy, achteraf middels een factuur. Hierbij geldt een betalingstermijn van 14 dagen.